dimarts, 24 de gener de 2012

Les 7 profecies MayaEls Maya deien que el nostre sol es un esser viu que respira i que cada cert temps afecta a la terra en un desplaçament en el seu eix de rotació. Segons les seves prediccions, aquest moviment produiria grans cataclismes.
 Per els Maya aquests processos universals com la respiració de la galàxia son cíclics i mai canvien, el que canvia es la consciencia de l’home que es defineix a través d’aquests, anant sempre  vers la perfecció.
-La primera profecia Maya  ens diu que a partir de 1999 havíem de realitzar canvis en la nostra consciencia i actitud per a sortir del camí de destrucció per el qual avancem, vers un camí que obris la nostra consciencia i la nostra ment amb la finalitat de integrar-nos en tot allò que existeix.
-La segona profecia Maya va anunciar que tot el comportament de la humanitat canviaria a partir de l’eclipsi de sol del 11 d’agost del 1999.
-La tercera profecia Maya deia, que una onada de calor augmentaria la temperatura del planeta, produint canvis climatològics, geològics i socials en una magnitud sense precedents .També deien que l’augment de la temperatura es faria per varis factors, un d’ells lligat directament al comportament de l’Home que genera processos d’autodestrucció per la seva manca d’harmonia amb la naturalesa, d’altres serien generats pel sol, que al accelerar la seva activitat, produeix mes radiació, augmentant així la temperatura del planeta.
-La quarta profecia Maya, diu que a conseqüència de l’augment de la temperatura causada per la conducta anti-ecologica de l’home i una major activitat del sol, es provocaria el  desglaç  dels pols.
-La cinquena profecia Maya diu , que tots els sistemes basats en la por, en els que es fonamenta la nostra civilització es transformarien simultàniament  al planeta i l’Home per a donar pas a una nova realitat d’harmonia.
L’home esta convençut que l’univers només existeix per a ell mateix, i que la humanitat es la única expressió de vida intel·ligent, i per això actua com a un depredador del que existeix. Els sistemes fallaran per a enfrontar l’home a ell mateix i fer-li veure la necessitat de reorganitzar la societat, i així avançar en el camí de l’evolució. El nou dia galàctic esta anunciat per totes les religions i cultes com una època de pau i harmonia per a tota la humanitat, deixant clar doncs que tot el que no produeixi aquest resultat ha de desaparèixer o transformar-se.
-La sisena profecia Maya diu que en els pròxims anys apareixerà un cometa amb una trajectòria que posarà en perill la mateixa existència de l’Home.
Pels Maya les cometes eren agents de canvi que venien a trasbalsar l’equilibri existent per a permetre que certes estructures es transformessin , permeten així la evolució de la consciencia col·lectiva .Per això l’home s’enfrontaria constantment a situacions inesperades que li generen sofriment, de manera  a aconseguir una reflexió sobre la seva relació amb el mon i els altres.
-La setena profecia Maya , parla  del moment en que el sistema solar, en el seu gir cíclic, surt de la nit per entrar en l’albada de la galàxia. Diu que en els 13 anys que van de 1999 a 2012, la llum emesa des de la galàxia sincronitza a tots els essers vius, i els  permet accedir voluntàriament a una transformació interna que produeixi noves realitats. En aquest punt tots els essers humans tindrien la oportunitat de canviar i trencar les seves limitacions.
Suposo que en aquest punt deveu estar tant perplexos com jo mateixa....
No tinc per costum ser gaire mística, però les crides reiterades per l’arribada de la fi del mon, al final et desperten curiositat.
No crec que els Maya es poguessin imaginar com seria el món l’any 2012, però en aquestes profecies, s’hi troben reflexions tant certes....
Només espero que estiguessin equivocats...,molt equivocats.
L’Home per molt equivocat , per molt imperfecte que sigui, em genera a mateix temps una gran tendresa.., com la del fill , que per molt que estigui avisat, té una atracció fatal , i estira sempre la mà per a posar els dits a l’endoll.

Per l’espai d’opinió del “Ningú es Perfecte” de Radio Valira 24-01-2012